Quality And Certification

Minőség és tanusítvány

A Microwell-nél meg vagyunk győződve arról, hogy folyamatosan fejleszteni kell munkánkat, javítani termékeinket, amelyek meghaladják ügyfeleink igényeit. A meglévő és az átlagot meghaladó motiváció az, ami meghatározza és megkülönböztet minket versenytársainktól. Csak kiváló munka és megbízható termékek biztosítása révén maradhatunk az innovatív és megbízható partnerek élvonalában.

A hosszú távú sikerre törekszünk, ezért minőségi alapokra építünk az üzleti és munkamegosztás minden szakaszában.

A mi prioritásaink:

• Az ügyfelek igényeinek kielégítése az erősségeinkkel

• Termékek és folyamatok folyamatos fejlesztése

• Befektetés az új technológiákba

• A csapattagok fejlesztése, felhatalmazása és támogatása

• a csapat minden tagjának a partnerek tiszteletbeli kezelése;

• folyamatok, eszközök, rendszerek és minőségellenőrzés megvalósítása

MINŐSÉGGAZDÁLKODÁS

A Microwell minőségi politikáját az STN EN ISO 9001: 2001 nemzetközi szabvány szerint határozzák meg, amelyet először 2009-ben szereztek, majd 2013-ban, majd legutóbb 2017-ben.

KÖRNYEZETVÉDELEM

Büszkék vagyunk arra, hogy a 2011-ben megszerzett STN EN ISO 14001: 2005 környezetirányítási rendszer tanúsítvány tulajdonosai, és sikeresen megvédtük 2017-ben.

AZ EGÉSZSÉGÜGY ÉS BIZTONSÁG IRÁNYÍTÁSA

A Microwell teljesítette az összes követelményt, és elnyerte a 2013-as OHSAS 18001: 2009 Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási Rendszer tanúsítványt, és 2017-ben újra megvásárolta.

Minden termékünket függetlenül teszteltük, hogy jelezzük a CE megfelelőséget az Európai Gazdasági Térségen belül értékesített termékek esetében.